Sammen er vi stærke .....

"Vores idegrundlag er, at vi skal være specialister inden for håndtering af affalds - og genbrugsløsninger i vores regionale områder "

Siden 1994 har Axel Hansen Transport A/S og Preben Andersen Vognmands og Renovationsforretning ApS været drevet som søsterselskaber af samme ejerkreds. Selvom det stadig er to selvstændige selskaber, foregår den daglige drift i et meget tæt samarbejde.

Vi løser i dag mange forskelligartede opgaver inden for vognmandsbranchen, men vores store fokus ligger inden for indsamling og håndtering af affald og genbrug. Vi har mange specialkøretøjer til dette formål, sammen med en dygtig og engageret medarbejderstab betyder det, at vi er kendte for en høj kvalitet og god service.

Sammenlagt råder vi i dag over ca. 40 køretøjer og ca. 50 medarbejdere fordelt på vores to lokationer i Holbæk og Vordingborg.

Kvalitet, miljø og bæredygtighed ligger os meget på sinde. Derfor har vi politikker, mål og handleplaner på kvalitets - og miljøområderne, ligesom vi er certificeret efter

ISO-standarderne 9001 og 14001 - det kan du læse meget mere om her.

Vi ved at vores lokale forankring betyder meget for mange af vores kunder, men vi ved også, at mange kan have behov for større løsninger. Derfor er vi, sammen med vognmænd i hele landet, medejere af Miljølogistik A/S som tilbyder storkunde-løsninger i hele landet.

Vil du vide mere om MiljøLogistik A/S kan du gå direkte til deres hjemmeside her.

Describe your image

press to zoom

Describe your image

press to zoom

Describe your image

press to zoom

Describe your image

press to zoom
1/4

Describe your image

press to zoom

Describe your image

press to zoom

Describe your image

press to zoom

Describe your image

press to zoom
1/4

Men vi er også stolte over historien der ligger bag .....

Axel Hansen Transport A/S, Holbæk

Historien starter helt tilbage i 1892, hvor Peter Hansen grundlage virksomheden, som dengang hed Holbæk Flytteforretning.

Efter 50 aktive år, blev virksomheden i 1942 overtaget af sønnen Axel Hansen og har lige siden båret hans navn. Det blev i familien, da det i 1963 blev sønnen Ole Hansen's tur til at overtage ejeskabet. Succesfuldt drev han virksomheden videre indtil 1994, hvor det hele blev solgt til ejerkredsen bag Preben Andersen Vognmand - og Renovationsforretning i Vordingborg - og sådan er det stadig den dag i dag.

Gennem årene har virksomheden beskæftiget sig med mange forskelligartede opgaver, blandt andet kan nævnes Flytteforretning, opbevaring af møbler, tankstation, entreprenørkørsel og sværgodskørsel, men renovationskørslen har gennem alle årene været det gennemgående tema - det ses for eksempel på et af de tidligste billeder, som viser "natmændene" på arbejde.

Gennem de seneste 30 år har renovationsdelen taget mere og mere over og selvom vi i dag løser mange opgaver, så er det primært renovations - og genbrugsopgaverne vi har specialiseret os i. Siden 2014 hvor dagrenovationsdelen blev frasolgt, har vi koncentreret os om løsninger for erhvervslivet, institutioner og visse kommunale opgaver.

1/6

Preben Andersen Vognmands - og Renovationsforretning ApS, Vordingborg

Virksomheden er en familieejet vognmandsforretning der blev grundlagt i 1921 af H.C Andersen. I 1960 blev virksomheden overdraget til sønnen Preben Andersen og har lige siden båret hans navn. Ved Preben Andersen's alt for tidlige død i 1970, fortsatte hans kone Asta Andersen driften af virksomheden, som efter et løbende generationsskifte, i dag ejes af sønnerne John og Steen Andersen.

Gennem årene har arbejdsopgaverne været meget forskellige. I starten foregik det med hestevogn, som senere blev afløst af lastbilerne. Udkørsel med brændsel og koks var helt op til 1970 en stor del af beskæftigelsen, men vognmandskørsel for landbrug og byggeri har gennem årene også fyldt meget i ordrebøgerne.

I 1966 begyndte virksomheden at beskæftige sig med renovationskørsel, først  med indsamling af dagrenovation i Vordingborg Kommune, senere i begyndelse af 1970'erne med ruteindsamling af forretnings - og industriaffald. i løbet af 1990'erne startede interessen for genanvendelse, hvorfor også indsamling af disse fraktioner kom med.

Satsningen på erhvervsrenovationen blev øget i 1994, hvor virksomheden købte Axel Hansen Transport A/S i Holbæk og gennem årene er det blevet virksomhedens kerneområde. I 2014 blev dagrenovationsdelen frasolgt og der er efterfølgende blevet endnu mere fokus på affalds - og genbrugsløsninger for erhvervslivet, institutioner og visse kommunale opgaver.

1/4